Hoe Gmail in te stellen met Microsoft Outlook?

Voor formele communicatie is e-mail de beste manier om te beginnen. Hier kunt u uw bestanden opslaan en bijlagen direct verzenden. Als u een account bij Gmail hebt, kunt u de cloudgebaseerde e-mailservice gebruiken, waar u blij zult zijn met 15 GB opslagcapaciteit. Het beste deel van de cloudgebaseerde e-mailservice is dat u altijd en overal toegang hebt tot uw bestanden en documenten op elk apparaat. Als u een andere e-mailservice gebruikt, bijvoorbeeld Microsoft Outlook, kunt u daar uw Gmail-account instellen. Maar voordat u Outlook begint te configureren om met Gmail te werken; u moet Gmail configureren om met de Outlook-service te werken. Om in te stellen, moet u het IMAP-protocol inschakelen voor uw Gmail-account. Om dit te doen, hieronder zijn de stappen. Voer eerst uw aanmeldingsgegevens voor uw Gmail-account in. Beweeg de cursor en klik op het tandwielpictogram en selecteer vervolgens Instellingen in het vervolgkeuzemenu. Kies vervolgens Forwarding en POP / IMAP om

Hoe de e-mails / bestanden op Gmail importeren vanuit AOL Mail?

Heeft u een probleem met het importeren van bestanden of e-mails naar de Gmail vanuit AOL (America Online) e-mail? Niets om je zorgen over te maken, dit artikel is er om je te helpen. Gmail een gratis webgebaseerde e-mailservice biedt de tool om berichten te verzenden of de bestanden te importeren van andere e-maildiensten, waaronder AOL-services. Als u de gebruiker van beide services bent, is het beter om alle e-mails en bestanden samen te houden in één account. Voor uw gemak kunt u de instelling wijzigen om de e-mail die wordt verzonden op AOL naar Gmail automatisch om te leiden.

Dus hier biedt Gmail Klantenservice je de complete oplossing waarmee je deze taak gemakkelijk kunt volbrengen. Je hoeft alleen de hele stap te volgen.
  1. Open de browser van uw voorkeur en ga naar de inlogpagina van Gmail of typ www.gmail.com in het zoekvak van Google. Log in op uw account door uw geldige e-mail-ID en wachtwoord in te voeren.
  2. Ga naar de rechterbovenhoek van deze pagina en klik op "Mail Setting" in het vervolgkeuzemenu. Een nieuw instellingsvenster wordt geopend.
  3. Ga naar de bovenkant van het nieuw geopende venster en klik op "Accounts en import" en klik vervolgens op "E-mails en contacten importeren" onder de optie voor het wijzigen van accountinstellingen. Een nieuw browservenster wordt geopend.
  4. Voer het AOL-e-mailadres in het vak in onder het bericht "naar welk account u wilt importeren". Klik op "Doorgaan".
  5. Voer uw AOL-accountwachtwoord in en klik vervolgens opnieuw op "Doorgaan". Markeer alle e-mails en bestanden die u naar Gmail wilt importeren door op "Contacten importeren"> "Mails importeren"> "Nieuwe e-mail importeren voor de komende 30 dagen" te klikken. Klik hiertoe op "Importeren starten".
  6. Uw AOL-berichten komen nu rechtstreeks in uw Gmail-account.
Dit zijn de relatief eenvoudige stappen die onze experts u hebben uitgelegd. Maar het kan gecompliceerd zijn in het geval van een ander probleem dat u ondervindt met uw account. Daarom is het beter om in geval van problemen contact op te nemen met de experts. Neem vrijblijvend contact op met onze experts Gmail Klantenservice Nederland Nummer +3120-798-9553. Ze helpen u niet alleen met dit specifieke probleem, maar bieden u ook de beste en meest gunstige oplossing in een ander vergelijkbaar probleem.



Comments

Popular posts from this blog

Krijg een probleemoplossing voor het oplossen van Gmail-fout 707

Hoe Gmail in te stellen met Microsoft Outlook?

Enhance the Security of Gmail by Enciphering it.