Hoe Gmail in te stellen met Microsoft Outlook?

Voor formele communicatie is e-mail de beste manier om te beginnen. Hier kunt u uw bestanden opslaan en bijlagen direct verzenden. Als u een account bij Gmail hebt, kunt u de cloudgebaseerde e-mailservice gebruiken, waar u blij zult zijn met 15 GB opslagcapaciteit. Het beste deel van de cloudgebaseerde e-mailservice is dat u altijd en overal toegang hebt tot uw bestanden en documenten op elk apparaat. Als u een andere e-mailservice gebruikt, bijvoorbeeld Microsoft Outlook, kunt u daar uw Gmail-account instellen. Maar voordat u Outlook begint te configureren om met Gmail te werken; u moet Gmail configureren om met de Outlook-service te werken. Om in te stellen, moet u het IMAP-protocol inschakelen voor uw Gmail-account. Om dit te doen, hieronder zijn de stappen. Voer eerst uw aanmeldingsgegevens voor uw Gmail-account in. Beweeg de cursor en klik op het tandwielpictogram en selecteer vervolgens Instellingen in het vervolgkeuzemenu. Kies vervolgens Forwarding en POP / IMAP om

Krijg een probleemoplossing voor het oplossen van Gmail-fout 707

Gmail biedt een gratis webmailservice en flexibiliteit om te gebruiken bij de toepassing van een webmailservice. Er zijn bijna miljarden gebruikers die het vreselijk gebruiken voor persoonlijk en professioneel gebruik. Telkens wanneer Gmail hun programma bijwerkt, gaan ze vooruit naar de toekomst, waar ze geweldige services en functies leveren aan hun miljard gebruikers. Tegenwoordig biedt het vele spectaculaire functies, waaronder 1 GB gratis opslagcapaciteit, 25 MB gegevensuitwisseling via bijlage, vertrouwelijke modus, snooze-berichten en meer. Gmail komt echter fout 707 tegen, wat een van de meest voorkomende problemen is die u kunt tegenkomen tijdens het verzenden van e-mails naar iemand. De gebruiker hoeft zich geen zorgen te maken over het foutbericht; het zal goed worden behandeld en opgelost. Volg gewoon de stappen op deze pagina en je bent klaar.

Allereerst moet u weten wat de problemen zijn die deze foutmelding veroorzaken.

De Gmail-fout 707 treedt op wanneer u enkele labs voor uw account hebt ingeschakeld. Wanneer u een fout tegenkomt, heeft het systeem een ​​probleem en krijgen enkele mensen ook een serverfout.

Het komt ook voor wanneer gebruikers geen toegang meer kunnen krijgen tot het account vanwege de plotselinge bevriezing. Een andere reden voor dit probleem is Mark als ongelezen. Wanneer u op deze optie klikt, maakt dit ook 707 foutmeldingen. Probeer je pagina te vernieuwen en zoek het bericht opnieuw.
  • Controleer de internetverbinding; soms verschijnt de fout 707 wanneer de internetverbinding traag is.
  • Volg deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing om het probleem op te lossen-
  • U hebt in de eerste plaats een login op uw Gmail-account. Tik op klik op de versnellingsbak en tik op instellingen.
  • Onder de instellingen krijgt u een Lab-tabblad aan de rechterkant; Klik erop.
  • Scroll naar beneden om de achtergrond in te stellen. Tik op Uitschakelen optie van twee inschakelen en uitschakelen.
Bovendien kunt u deze stappen ook proberen om het probleem op te lossen als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen.
  • Werk eerst uw browser bij en verwijder het cachegeheugen.
  • Deactiveer de browser add-ons als u de Mozilla Firefox en extensies in het geval van Chrome gebruikt. Tik op om de browser opnieuw te starten.
  • Schakel de viruscontrole tijdelijk uit.
  • Controleer a.u.b. of u geen foutmelding ontvangt in uw Gmail-account, probeer in te loggen en te controleren.
Als deze problemen zelfs daarna nog niet zijn opgelost, moet u controleren of de browser die u gebruikt, is bijgewerkt. Als dit niet het geval is, neemt u contact op met het team van Gmail Klantenservice en maakt u gebruik van onze service. We hebben een geweldig team van technici die tot uw dienst staan. Om u een compromisloze service te bieden, zijn techneuten toegankelijk via oproep, e-mail of livechat.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Gmail in te stellen met Microsoft Outlook?

Enhance the Security of Gmail by Enciphering it.